lørdag, november 03, 2007

Opvarmede motorveje....

Midt under valgkampen skrev jeg et blogindlæg, hvor jeg undrede mig over Foghs passivitet under valgkampen, og om han mon allerede havde givet fortabt mht VKO flertallet. Well, man kan jo tage fejl. Eneste lyspunkt nu er, at flertallet er det spinkelt muligste, baseret på en færing, der nok skal tage sig godt betalt. Hvad med en opvarmet omfartsvej omkring Torshavn, eller måske en tunnel til Reykjavik? Det skal nok komme til at koste.
Fogh ligger op til et bredt samarbejde, og denne gang tror jeg ikke det er tom snak. Udover ovennævnte high maintenance mandat, er der også en meget reel risiko for at endnu en fornuftig venstremand eller konservativ går til Ny Alliance. Så skal han pludselig til at snøre forhandlingsstøvlerne :-) . Foretagsomme mennesker har allerede sat processen igang, med siden flytetmandat , hvor der simpelthen samles penge ind til den V, K (eller O'er) der går til rød blok eller Ny Alliance. Morsomt, men unødvendigt. DFs fremfærd skal nok sørge for den sag.

P.S. Hvad skete der for DRs valgdækning ? Seriøs dækning fra studiet, og så skal de stille om til Cinemateket, hvor man kan se den dør Helle Thorning vil komme ind ad ? Eller dunkle TV-billeder udenfor det hotel hvor statsministeren måske har spist aftensmad (de fik Beuf Bernaisse). How low can you go?

Ingen kommentarer: